Hur man gör en lagring bänk från staket strejkvakter

Återvunnet material göra attraktiva, rustika byggmaterial för heminredning projekt. Störar staket är ett idealiskt återvunnet material som finns på lokala bärgning varv, från en granne eller i sekretessbelagda uppgifter. Du kan bygga en lagring bänk för din veranda, Gyttjebad, farstun eller någon annan plats i ditt hem. Ålder-slitna stängsel piket lagring bänken kommer att komplettera många hem stilar, inklusive land, stuga, shabby chic och kan även passar väl in i en eklektisk samtida eller modern stil.

Instruktioner

•Lay störar staket ut på en arbetsyta. Borsta ytan av störar med en stålborste i samma riktning som träfibrerna ta bort all lös färg eller skräp. Sand ytan lätt med en fin-grit Slipkloss att ta bort eventuella återstående inkonsekvenser i finish samtidigt befintliga finish på pålar för en eklektisk utseende.

•Measure pålar från botten slut och markera 12 strejkvakter på 36 inches och 36 pålar på 18 inches med hjälp av ett måttband och penna.

•Placera en strejkvakt i taget på bordet av en Mitra sågar. Skär varje markerad längd med geringssåg.

•Placera 12, 36-tums strejkvakter på ett arbete yta och separata strejkvakter i två grupper. Placera strejkvakter i varje grupp sida-vid-sida så att ändarna är ännu. Dessa två grupper bildar lagring bänk locket och lagring bänk längst ner. Separat 18-tums strejkvakter i två grupper av 12 och två grupper av sex på samma sätt som du gjorde med 36-tums strejkvakter. Dessa grupperingar bildar sidor och ändar.

•Använd trä limma mot angränsande kanterna på störar i varje gruppering och tryck dem tillsammans. Klämma varje gruppering med trä klämmor. Låt torka i 24 timmar och ta bort klämmorna trälim.

•Kapa ändarna av de 18 och 36-tums 2-av-2-tums brädorna i 45 graders vinkel på samma sida så att de passar ihop som en bildram att bilda två 18-av-36-tums rektangulära sammansättningar med ett spetsigt såg.

•Montera sneda styrelser att bilda två 18-av-36-tums rektangulära församlingar. Kör två träskruvar genom alla fogar i församlingar med hjälp av en skruv pistol.

•Lay en rektangulär församlingen platt på en arbetsyta. Placera en 2-by-2-by-14-inch stiger ombord upprätt i varje hörn av församlingen med 2-av-2-tums slutet vilar platt. Låg den återstående rektangulära församlingen platta ovanpå de andra 2-av-2-tums ändarna av styrelser. Kör två träskruvar genom alla fogar på varje ände av 2-by-2-by-14-inch styrelser med en skruv att fästa den rektangulära bänk församlingen tillsammans.

•Placera en 18-av-36-tums picket församlingen över toppen av församlingen. Kontrollera att alla kanter är jäms med kanterna på församlingen. Hammer fyrkantiga huvud naglar genom den piket församlingen i bänk församlingen varje 2 till 4 inches. Upprepa denna process för sid- och picket sammansättningar. Vrid den bänk församlingen upprätt.

•Jämna lock picket församlingen över topp öppnandet av bänken. Centrera ett piano gångjärn längs bakre kanten av bänken och lock. Skruva fast gångjärn till bänken och locket församlingarna med hjälp av skruvarna som kom med ett gångjärn och en skruv pistol.

•Använd två även lager av shellac till lagring bänken med en naturlig borste. Låt första lagret torka i 24 timmar och applicera ett andra lager. Vänta 48 timmar innan du använder bänken.

Tips & varningar

  • Lägg till möbler glider längst ned på bänken att skydda golvytor.
  • Bära ögonskydd när träbearbetning.