Hur man gör en kläder linje

Många människor tycker om hängande kläder utomhus torka under varma vädret månader. Detta hjälper till att spara energi, och vissa människor föredrar lukten och känslan av kläder hängde ut i friska luften. Plast klädstrecken kan köpas billigt på de flesta byggvaruhus, men hängande linjen i ett sätt som förhindrar kläder från vidröra marken kan vara utmanande. Överväga att skapa en trä klädstreck för att ge en stabil plats att hänga din kläder utomhus.

Instruktioner

•Kapa en av de 8 fot långa four-by-four styrelserna i hälften. Borra fyra hål jämnt fördelade längs varje halva av four-by-four. När hål har borrats, infoga en eye bult i varje hål och fäst den på baksidan av styrelsen med en bricka och en mutter. Dessa öga hål kommer att användas för att hålla klädstreck.

•Sätt en Simpson knyta kontakt med lag-gruppen skruvar till ena änden av varje av hela fyra-pojke-fyror.

•Sätt en hälften av styrelsens skära four-by-four till toppen av varje Simpson knyta kontakt med lag-gruppen skruvar. Du bör nu ha två trä T former.

•Använd post hål grävare att gräva hål på platser där du vill att klädstreck inlägg. Hålen ska vara två fot djupt.

•Mix betong med vatten i en stor hink enligt paketet riktningar.

•Placera botten av den T-formade posta i ett av hålen och häll det konkreta alla runt den. Toppar av T bör peka åt sidorna och inte mot andra hålet. Upprepa denna process med andra inlägg. Öga bultar på inlägg bör möta mot varandra när inlägg är rätt placerade. Låt betongen för att torka i flera timmar eller över natten.

•Tie bitar av klädstreck för ögat bultar av en post, dra linjen spända och knyta till motsvarande öga bulten i andra inlägget. Var noga med att dra linjen så spänd som möjligt, annars raden kommer sag under tyngden av kläder.