Hur man gör en hjort-bevis Garden Gate

Hur man gör en hjort-bevis Garden Gate

Rådjur är perenn skadedjur till jordbrukare och trädgårdsodlare både, och sin storlek kan göra att bli av med dem verka som en skrämmande uppgift. En idealisk och nonlethal metod för rådjur-proofing din trädgård gate är baserad i analysmetoderna Pavlovian conditioning djurs beteende och använder negativ förstärkning för att avskräcka rådjur från får in i din trädgård. När rådjur lära sig vara rädd för området kring din trädgård, börjar de kommer någon annanstans för att titta gratis mat.

Instruktioner

•Ställ upp omkretsen av ditt staket. Driva hörnstolparna från ditt elstängsel kit till marken. Vätning marken förväg kan göra det lättare att driva dem i, eller du kan använda en slägga. Kör inlägg ner till ett djup av 1 fot. Du kan också använda spaden att gräva hål, inlägg och fyll med lös jord. Om du väljer denna metod, lätt vatten i området för att packa smutsa ner.

•Styr tjänsten för din trädgård gate ner till ett djup av 1 fot. Som med elstängsel inlägg, kan du använda en spade eller en slägga för att göra detta. Skruva fast gångjärnen på grinden och den utfärda utegångsförbud för posten.

•Styr elektriska stängslet stödja stavar i marken. Placera en stöd stav varje 8 fot i ytterkanten. Som tidigare, använda en spade eller släggan för att driva stavar till ett djup av 1 fot. Åtgärd 30 inches från marken på varje post och bifoga en isolator på denna punkt. Sträng polytape, kabeln som kommer att bära den elektriska strömmen, runt varje hörn rod och genom isolatorn på varje stödja post. Ansluta laddaren elstängsel till polytape.

•Justera inställningarna på din staket laddare så att spänningen mätaren läser 4 000 volt, och ställa in timern till puls 55 gånger minut. Säkra plast flaggor längs polytape, och smeta en liten mängd jordnötssmör på var och en. Detta kan tyckas motverkande eftersom jordnötssmör kommer att locka fler rådjur; men samtidigt försöker få jordnötssmör, kommer de bli chockad av staketet. Chocken kommer villkoret att frukta staketet och hålla dem från att återvända.

•Spray trädgård porten med rådjur myggmedel. Var noga med att mätta hela porten eftersom det blir inga elektriska nuvarande rinner igenom. Anslut staketet laddaren till ett vägguttag eller en marin batteri. Om din laddare har en On/Off knapp, vända det till läge "On".