Hur man gör en hink remskivan systemet för ett barn lekstuga

Hur man gör en hink remskivan systemet för ett barn lekstuga

En enkel hink remskiva kan mata ett barns fantasi i en lekstuga eller treehouse och vara ett användbart verktyg när föräldrar behöver göra reparationer på struktur. Leverans systemet kan användas för att hissa leksaker eller verktyg för att högre nivåer av en lekstuga eller vidarebefordra meddelanden till världen nedan. En hink remskiva fungerar bäst när de används i ett treehouse eller en lekstuga som innehåller en andra våningen eller loft, som hinken resor från bottenvåningen och upp. Det är viktigt att välja en plats för hink blocket där barn spelar på lägre nivå och övervåningen kan säkert nå den.

Instruktioner

•Montera remskiva till lekstugan där det kommer att ha en tydlig väg till marken. Om det finns några bra ställen för remskivan, spika en styrelse som sträcker sig ut från playhouse nära ett fönster eller en öppning. Klipp 45 graders vinklar i båda ändarna av den andra styrelsen och spika det under förlängning styrelsen och sedan till huset. Detta kommer att stödja extra vikt i hinken.

•Feed repet över blocket och ner till marken. Knyt ena änden av repet till det segmentets handtag.

•Skruva en krok eller o-ringen till en vägg av lekstugan som den rep ankare. Du kan förankra repet till nedre eller övre nivån på lekstugan.

•Tie den andra änden av repet till ankaret med skopan sitter på marken och trimma bort överflödigt repet. Om du önskar, men detta är den minsta längd du behöver kan du tillåta extra längd för repet.

Tips & varningar

  • För att dra tunga föremål, överväga att installera en förening remskivan systemet som kommer att lätta din last. Dessa system omfattar flera remskivor organiserade på ett sätt att vara mer effektivt.
  • Det är farligt för barn att luta av eller spela på höga strukturer. Alltid övervaka barn när du spelar i ett treehouse.