Hur man gör en grogrund växthusgaser

Hur man gör en grogrund växthusgaser

En gödsel grop grogrund är ett stort projekt för trädgårdsmästaren som vill ha färska grönsaker året om men inte har ett växthus. När utforma gödsel grop grogrund se till att står den inför en sydlig riktning så att solen kan värma grogrund. Se också till att det finns en tillräcklig mängd gödsel för gödsel gropen.

Instruktioner

•Measure och mark en 6-mul-av-6-fots område i trädgården där grogrund kommer att placeras med mjölkpulver. Gräv till ett djup av 24 inches, skapar en grop.

•Sätt två av de 38-tums inlägg i norra änden av gödsel gropen. Placera de andra två inlägg i den gropen södra änden.

•Lägg till fyra inches av grov sand som dränering materialet till gropen. Slät sanden och ovanpå sanden lägga åtta inches till 12 inches av färsk gödsel. Blanda 8 procent till 20 procent halm att gödsel och knacka ner försiktigt. Försiktigt vatten sängen med ljummet vatten och täck med tre inches till fyra inches av allrengöringsmedel krukväxtjord.

•Kapa allt material till storlek. Detta inkluderar en 6-mul-× 10 tum, ett stycke längd av plywood; en 6-mul-av-14-tums, ett stycke längd av plywood; fyra 2-inch-by-4-inch-by-6-foot styrelser, två stycken plywood 6 fot lång 14 inches (med senare koniska skära från 14 inches bred i ena änden till 10 inches på den andra.

•Fäst den bakre bit plywood (6 fot av 14 inches) med naglar till bakre hörnet inlägg. Fäst främre bit plywood (6 fot 10 inches) med naglar främre inlägg. Bifoga sidor till enheten med naglar. Bifoga 2-inch-by-4-inch-by-6-foot styrelser till botten av plywood för stöder i ytterkanten.

•Placera windows ovanpå enheten. Fästa gångjärnen till Fönstren, och på sidorna av enheten. Fönstren ska öppna i sättet att öppna en bok. Öppna och Stäng fönstret enheter vara säker på att de inte är bundna på något sätt.

•Paint enhet att täta material som trä. Var noga med att inte måla enheten stängd.

•Placera en termometer i gödseln grop grogrund och stäng locket. Hålla grogrund stängd tills temperaturen når 72 F grader. När denna temperatur uppnås, utsäde med gröna och stäng locket. Vatten därefter och Lägg till gödsel som temperatur diktat.

Tips & varningar

  • Ena sidan av grogrund kan placeras på den södra sidan av en byggnad att absorbera värmen från den andra byggnaden. Denna extra solstrålning hjälper värma grogrund.
  • Som gödsel förmultnar ska det grävas och ersättas innan säsongen är över, så se till att det finns ett bra utbud av gödsel för detta projekt.