Hur man gör en gångväg med floden stenar

Hur man gör en gångväg med floden stenar

River rocks accentuera en rustik miljö, lägga subtil färger och texturer till ett landskap. Oavsett om du bor nära en vattenförekomst eller vill knyta en hardscape till en damm eller trädgård fontän, är en river rock bana enkla att skapa. Måste du förbereda platsen för att hindra ogräs, men när banan är lagd har du en attraktiv lågt underhåll gångväg som kommer att pågå så länge du vill ha den.

Instruktioner

•Välj sökvägen för din gångväg. Sitta på gården och skissa möjliga former och längder eller gå i området för att fastställa början, slut och jagar i mellan. Space gångvägen minst 4 fot brett så att två personer kan gå sida vid sida. Använd för landskapsarkitektur färg eller två rep för att beskriva området.

•Excavate river gångväg sökvägen med en spade tills det är 6 tum djupt för att ta bort rotsystem. Tryck på ett stampande verktyg mot marken för att packa ner.

•Ställ in ogräs skärmen eller liggande tyg över smuts och säkra den med spikar i varje hörn. Tyget hindrar ogräs från att växa genom klipporna.

•Pour flod stenar över platsen tills det handlar om halvfullt. Tamp floden klipporna för att komprimera dem tillsammans så botten stenar form en starkt stöd bas, att förhindra ytan från att flytta.

•Fyll den återstående vidsträckta med floden stenar och rake dem så att de även. Tamp hela ytan tills det motstår trycket.

Tips & varningar

  • Dra ut de största stenarna innan du häller dem i vidsträckta. När fyllt, linje kanterna på gångvägen med största flod stenar att hindra gräset från att inkräkta och hålla de mindre stenarna från spridning på gräset under normalt slitage.