Hur man gör en fotoelektriska Switch

En fotoelektriska switch sinnen den omgivande ljus och växlar kretsen på eller av beroende på mängden ljus kände. Oftast används en fotoelektriska switch för att automatiskt slår på ljuset när det omgivande ljuset blir för låg, så verandan ljus komma automatiskt på när solen går ner. Fotoelektriska växlar är relativt enkla att installera och kan ge säkerhet och besparingar eftersom lamporna är aldrig kvar på under dagen och aldrig avstängd på natten.

Instruktioner

•Dra ut kraften till kretsen kommer du att arbeta på. Stäng kretsen av på rutan brytare och lämna ett meddelande om någon kommer och vill byta kretsen tillbaka på. Skruva loss lampan och ställ det åt sidan. Ta bort armaturen från dess montering så du kan komma åt ledningarna bakom fixturen.

•Skruva ur kablarna till svarten terminal på fixturen. De flesta ledningar bör ha en svart och en vit tråd. Svarten är het tråd (eller tråd som bär el till ljus) och vita är tillbaka kabeln för att slutföra kretsen.

•Anslut din fotoelektriska switch till den svarta kabeln. Skruva den svarta kabeln till en terminal på växeln och sedan ansluta en svart tråd från andra terminalen på switchen till en armatur.

•Montera den fotoelektriska växlar bakom ljuset så att när ljuset är på det inte skiner på switch (annars det skulle stänga igen). Du kan behöva få en olika fixtur om din nuvarande armatur inte erbjuder en plats skyddad från ljuset. Skruva på switch på den plats du valt.

•REINSTALL armaturen och ersätta glödlampan. Aktivera kretsen och växeln för att ljus. Om det är dagsljus, täcker den fotoelektriska switchen för att testa dess funktionalitet. Nu har du en automatisk ljus installerat.