Hur man gör en bro för barn

För de områden i din trädgård som förvandlas till snabbt flödande floder, om än liten floder av vatten under skyfall, du måste göra något för att hålla barnen från att spela i dem. Du kan hålla barnen inne, eller du kunde använda lite fantasi och börja bygga. En snussats överbryggar kan bara vara svaret. Det behöver inte vara ett utveckla projektet, bara något för att hålla sina skor och strumpor torr.

Instruktioner

•Kontakta överbrygga de lokala länet tjänstemän att se till att det är lagligt att installera en lös trädgård där du ska lägga den. Du vill inte gå till alla problem med att bygga, skära och installera bara för att få ett county officiella krav som du tar isär.

•Ta en av 2-by-6-by-12-foot styrelser och ställ den på en plan yta. Använd en trä-märkning penna och göra ett märke i var och en av de nedre hörnen av styrelsen. Åtgärd 18 inches från det vänstra nedre hörnet och göra en annan mark där. Gör samma sak på den högra nedre hörnet. De två varumärkena i de yttre hörnen av styrelsen kommer att i början av yttre kurvan som gör att bågen i bron. De två varumärkena 18 inches från båda sidor kommer att vara början på den inre delen av kurvan.

•Draw en båge från det högra nedre hörnet av styrelsen till det vänstra nedre hörnet. Upprepa med samma vinklade valvet på den nedre delen av styrelsen mellan de två inre varumärkena.

•Kapa bågen från styrelsen, åsidosätta skrot trä eller ignorera. Placera snittet bågen över andra styrelsen och spåra bågen på den med trä-märkning penna. Skär den andra styrelsen längs de ritade välvda linjerna.

•Lägg i två välvda styrelser 32 inches isär; använda betong block att hålla bitarna rätt placerad.

•Förbered varje av tretton 2-gånger-4 golv plankorna. Var och en bör klippas till 36 inches bred så att två inches hänger över bågar på varje sida. Markera var och en av dessa styrelser med en trä blyertspenna 2 inches från båda sidor. Borra två hål på vänster och höger sida av varje planka på dessa märken.

•BEGIN i ena änden av bron och säkert en fot planka till bågar med 2,5-tums däck skruvarna. Placera en raka kanter linjal mot kanten av första foten plankan. Linjalen ska fungera som ett distanselement för att hålla plankorna apart nog att låta vatten rinna igenom och inte samla på bron. Placera den andra foten plankan mot linjalen och fäst den bågar med däck skruvar på varje sida.

•Upprepa proceduren med linjalen och följande foten plankorna tills du kommer till den andra änden av bron.

•Paint bron med ett generöst lager av vatten tätningsmedel. Låt pälsen torr och sedan använda ett andra skikt.

•Välj upp bron och flytta den till det området av din trädgård du vill i. Få hjälp, det kommer att vara tung.