Hur man gör egna Burn fat för papperskorgen & papper

Pappersarbete kan stapla upp över tid. Gamla räkningar, kontroller, uttalanden, föråldrade patientjournaler och mycket tenderar mer att stapla i dokumentskåp eller garderob tills inget mer utrymme. Men dessa är inte saker du vill slänga i den vanliga papperskorgen. Om du inte har tillgång till en dokumentförstörare eller det är bara för mycket att strimla, bygga en brännskada fat och avyttra papper på så sätt. När du är klar, kan du fortsätta att använda den för andra saker såsom skräp eller blad.

Instruktioner

•Obtain en trumma fat. Kolla med skrotningsanläggningarna, oljebolag eller köpa en ny från en tillverkare. Innan du tar den hem, ta reda på vad lagras i den. Använd inte ett fat som innehöll kemikalier eller gifter; ett fat som hålls olja eller några andra naturliga ämnen är bra.

•Ø hål i botten av trumman. Du behöver en drill bit som kan skära genom metal. Hålen kan luften cirkulera genom trumman, som ger syre för att hålla igång elden.

•Placera trumman på konkret paver stepping stones så att det är upp från marken. Detta gör att luften få under tunnan och upp genom hålen.

•Ø ett hål i locket till tunnan som är tillräckligt stor för att infoga ett sågblad på en sticksåg. Skär toppen av fat med en diamant kniven.

Tips & varningar

  • Placera trä i botten av tunnan att skapa eld och kasta skräp i.
  • Kontrollera med din lokala brandkåren innan du bränner något i tunnan. Vissa samhällen att bränna, men många gör inte.