Hur man gör dusch Cleaner med vinäger & eterisk olja

Hur man gör dusch Cleaner med vinäger & eterisk olja

När du använder en dusch och badkar dagligen, kan smuts och hårt vatten inlåning ackumuleras på fixturer och ytor. Många tillverkare gör dagliga dusch rengöringsmedel för att spraya på dusch ytor varje dag att minska ytan bakterier och uppbyggnad. Istället för att använda dyra rengöringsmedel som kan innehålla skadliga kemikalier, göra en hemmagjord dusch Renare med vinäger och eterisk olja. Vinäger innehåller sura egenskaper som driver igenom smuts och byggs upp, och eterisk olja kan lägga njutbar dofter och rengöring makt till lösningen.

Instruktioner

•Measure och häll 2 dl vit vinäger i en sprayflaska. Lägg till 2 koppar vatten i en sprayflaska.

•Lägg till mellan 20 och 30 droppar eterisk olja till sprayflaska. Lavendel, tea tree olja, citron, apelsin, eukalyptus och oregano eteriska oljor alla har antiseptiska och antibakteriella egenskaper som kommer att förbättra duschen renare och lägga till kraftfulla dofter. Använd endast en eterisk olja eller kombinera dem för att skapa en dusch Renare med en doft kombination du njuta.

•Stäng spray flaska och skaka innehållet kraftigt.

•Håll renare duschen i badrummet och tillämpa den frikostigt efter varje dusch använda.

Tips & varningar

  • Förslag på kombinationer av eterisk olja innehåller lavendel och tea tree olja, lavendel och eukalyptus, citron och oregano och tea tree olja och citron. Experimentera med kombinationer av oljor innan du lägger dem i vit vinäger genom att placera en droppe varje olja tillsammans på fingret.