Hur man gör blommor blomma Fast

Inte alla har gröna fingrar. Lyckligtvis, du kan odla dina växter och blommor snabbt, och alla kommer tro att du har trädgårdsarbete i år. Det finns vissa grundläggande väsentligheter som blommor behöver för att leva och växa: vatten och solljus. Det finns dock en ingrediens som hjälper dina blommor blommar snabbt: Scotts Miracle Gro Bloom Booster blomma mat. Växa och ta hand om blommor tar kärlek och hängivenhet, och kan vara en enkel process om du följer stegen korrekt.

Instruktioner

•Använd Scotts Miracle Gro Bloom Booster blomma mat. Detta är den hemliga ingrediensen blomma någon blomma fast. Miracle Gro har hög fosfor och ger maximal färg och bloom avkastning.

•Placera din blommor i solljus. Alla levande blommor behöver solljus för att växa. Utan solljus har blommorna inte den energi de behöver för att växa.

•Water dina blommor minst en gång i veckan på morgonen. Undvik att vattna dina blommor på natten. Om dina blommor börjar sloka, är detta en indikation på att de behöver vatten. Använd en växt termometer om du är osäker på hur mycket vatten behöver dina blommor. En termometer för anläggningen kommer att se till att du gör inte under - eller över vatten dina blommor.