Hur man gänga ett hål i metall

Hur man gänga ett hål i metall

Fästa hårdvara till metall kan göras på flera sätt. Svetsning är det bästa sättet att skapa ett permanent gemensamt. En bult och mutter ger en stark gemensam att stödja vikt eller göra en bit justerbar. Det tredje sättet är att skapa ett gängat hål i metallen. Bestämmer vilken storlek av skruv eller bult behöver du in din metall och skapa hålet något mindre än kranen. En metall kran måste hanteras försiktigt med tålamod att förhindra strippning hålet eller bryta kranen.

Instruktioner

•Välj storleken på bitar måste du skapa ditt hål. Lossa chuck på din borrmaskin och sätt in lite. Dra åt chuck för att låsa biten på plats. Ställ in borr att borra genom att markera ikonen drill bit på koppling ring och ställa in hastigheten till låg eller "2."

•Ställ in din lite spets på plats markerats för din gängat hål. Gälla borren lätt tryck och starta det vänder. Hålla den bit vänder, som skär in i metallen. Pressa en droppe eller två av skärande olja i hålet var 15-30 sekunder av borrning att förhindra drill bindningen och knäppa lite. Hålla borrning tills lite skär genom metallen till andra sidan.

•Använd lite försänkare för att lätt försänkt kanten av hålet du uttråkad. Passa den rätt storleken av tap i hålet och tryck ner, vrida kranen medurs. Vrid kranen i metallen en fjärdedel till en halv tur, vrida den tillbaka motsols halva avståndet av vänden varje gång för att klippa tråden långsamt.

•Fortsätt vrida och vända tillbaka kranen tills du har klippt trådarna genom hela tjockleken på metallen. Vrid kranen moturs för att ta bort kranen från ditt hål. Gänga din skruv eller bult i hålet, dra åt det med en skruvmejsel eller nyckel.