Hur man gå vilse kombinationer för kombinationslås

Hur man gå vilse kombinationer för kombinationslås

Kombinationslås finns i alla former och storlekar, från cykel kedjor till förstärkt hänglås till färgade versioner som säkra skola skåp i hela landet. Det finns flera sätt att få din låsa kombination när du har glömt eller förlorat det. Det finns också vissa försiktighetsåtgärder du kan vidta för att undvika att förlora det alls. Varje lås tillverkare har sin egen uppsättning regler och förordningar som måste följas när det gäller att låsa kombination återhämtning.

Instruktioner

•Locate serienummer som ska vara stämplat på ditt lås fall. Vissa lås företag göra inte stämpla fallet, men i stället omfatta serienumret i lås förpackning på köpet. Om du har förlorat den låsa följetong antalen kan du inte få kombination information från tillverkaren.

•Kontakta lås tillverkaren och begäran fabriken utfärdade kombination information direkt. Vissa företag har ett förfarande för att hedra sådana förfrågningar och vissa inte. Om din lock tillverkas av mästerlig eller kryptonit se avsnittet resurser för blanketterna som krävs för att begära en kombination.

•Registrera dina lås med tillverkaren vid köpet att undvika svårigheter senare. Några lås tillverkare erbjuda kombination registrering som lagrar din låsa kombination med din personliga information så att det kan erinras om helst online bör behovet uppstår. Slutföra registreringen genom att följa de specifika instruktioner som tillhandahålls av datortillverkaren lås.

•Inköpt en nollställningsbar kombinationslås och minska risken för förlorad kombinationer. Nollställningsbar kombinationslås produceras av flera tillverkare främst för resor. Dessa lås är programmerbara av ägaren och är tillgänglig för TSA tjänstemän som har försetts med medel för att öppna och lås dem utan några skador. Dessa nollställningsbar Lås alla har "Travel Sentry" emblem klart visas på fallet.

Tips & varningar

  • Prova att ställa in dina lås med en kombination som är omöjligt för dig att glömma. Om din lås kommer förprogrammerad med en kombination ställa in den till din mobiltelefon, skriv det i plånboken och spara en tredje kopiera någonstans säkert i ditt hem. Om du någonsin glömma eller förlorar en eller två av dessa har du alltid tredje.
  • Vissa lås tillverkare kommer att kräva ett fotografi av din låsa med följetong antalen klart synliga och en notariatsintygad bokstav visar att du är den lagliga ägaren innan du släpper kombination information till dig. Dessutom kanske inte låsa i lagen för att säkra något vid tiden för fotot.