Hur man frö en gräsmatta på en hyresbostad

Hur man frö en gräsmatta på en hyresbostad

Hyr ett hem innebär mer än ta hand om bara inre av egenskapen, innebär det också gräsmattan underhåll. I en fastighet där du har måste omläggning, hyresgästen dött gräs eller där fläckar av gräset behöver åta sig detta ansvar eller ansikte med kostnaden för skadan dras av från hans deposition när du flyttar. I detta avseende är sådd ett hem på en hyra egendom inte annorlunda från sådd en gräsmatta på ett hem som du äger.

Instruktioner

•Bestäm området som behöver sådd. Oavsett kommer att om det är några områden eller om det är hela gräsmattan, du behöva bestämma hur mycket gräsfrö och matjord som du behöver. En påse med matjord omfattar vanligtvis 1 kubikfot och en påse gräsfrö omfattar 1 000 kvadratfot.

•Lay matjorden över det område som behöver sådd. Du kan använda ett gödselmedel samt för att hjälpa fröna gror. Jämnt lager av matjord fördelade över varvet med en hacka eller rake.

•Spread frön med en hjul-spridare. Hjulet spridare är billiga och effektiva verktyg, finns att köpa på de flesta hem förbättring butiker för under $20. Sprids inte utsäde på blåsiga dagar, så riskerar du frön att blåsa bort och inte gror i områden där det behövs.

•Rake frön i topp 1/8 tum av matjorden. Gå över området lätt så du inte tränga någon av fröna efter du sprider dem.

•Roll de områden du frö med en gräsmatta roller. Gräsmatta rullarna finns tillgängliga i hemmet förbättring butiker till salu eller uthyres. Ådra sig på bekostnad av en gräsmatta roller som hyresgäst är onödig, att hyra en ett lämpligt val. Rullande frön i marken hjälper fröna slå rot.

•Water gräsmattan regelbundet för de kommande tre till fyra veckorna, som en gång om dagen på kvällarna. Efter tre till fyra veckor ser du resultatet av fröet grobarhet i marken och nya gräs växer. Upprätthålla gräset efter denna tidpunkt att slippa reseed gräsmattan igen.

Tips & varningar

  • Fråga fastighetsägaren vilken typ av gräs han planterade på gården, och ersätta döda punkter med samma typ av gräs.