Hur man förhindrar översvämningar i floder

Hur man förhindrar översvämningar i floder

Översvämningar kan orsakas av ett antal faktorer, som tung nederbörd, avrinning, över-mättade jorden, frusen jord, hög floden nivåer, ice sylt och även urbaniseringen. En flod flod inträffar när vattnet klättrar över flodbank. Även om floden översvämningar kan bevisa skada till egenskapen, floden översvämningar kan förutsägas och är lättare att kringgå än skador från en flash översvämning. Tidiga prognos kan städer och invånare att förbereda sina hem och företag från översvämningar.

Instruktioner

•Train volontärer från din kommun så att de vet korrekta förfaranden när det gäller hur man placera sandsäckar och tilldelar varje volontär särskilda befattningar. Detta kan hjälpa underlätta processen bör din stad hotas av floden översvämningar.

Undertecknande nederbörd för en stad nära, med beaktande av beloppet av regn, snö ackumulation och potential blockeringar i floden. Om en flod blir blockeras av is, kan ansamling av vatten vara för mycket för floden att flytta nedströms.

•Förbered sandsäckar, som normalt består av polypropen och åtgärd 14 inches bred och 24-26 inches lång. Fylla väskorna med sand, silt, lera eller smuts så att de är en halv till tre fjärdedelar full.

•Välj en webbplats för levee och dra nytta av naturliga funktioner. Se till att du lämnar ca 8 fot för att manövrera mellan byggnad av Vall och byggnader pump läckage eller förstärka vallen som behövs.

•Estimate antalet sandsäckar som du behöver baserat på de linjära fot av levee. Exempelvis om en levee måste vara 1 fot, behöver du ca 600 väskor att slutföra ett 100 fot långa avsnitt. Om du har 2 fot, behöver du 2 100 påsar. Tänk på att pyramidformade levee bör vara minst 1 fot högre än den beräknade crest floden så att du ta hänsyn till variationer i vattennivån.

•Ta bort skräp där levee kommer att byggas.

•Build en levee med placering som bäst skulle gynna din situation. Placera sandsäckar på längden så att de förblir parallellt med riktningen av flödet och överlappa påsen med föregående väskan för att skapa en tät förslutning. Promenad på säckarna att se till att de är kompakt.