Hur man förhindrar mögel i en källare till ett bra hus av betong

Hur man förhindrar mögel i en källare till ett bra hus av betong

Källaren i ett bra hus har i sig en stor mängd fukt i luften eftersom det är en källare och har en öppen brunn i den. Det finns saker du kan göra för att förhindra mögel växer på betongväggar. Förebyggande åtgärder är mycket lättare att genomföra än städa upp efter mögel, vilket kan vara en oändlig cykel.

Instruktioner

•Mix 1 gallon vit vinäger med 1 gallon vatten. Skrubba någon mögel och lime uppbyggd från väggen med en nylon eller metall borste. Ättika dödar mögel för närvarande växer på väggen. Se till att du bär en ventilation mask för att skydda dig från att andas in mögelsporer.

•Tillåt väggen torka. När betong är våt, det visar en mörkgrå. Som muren torkar, visar det en ljusgrå. Använd färgen som en guide för att avgöra när betongen är helt torr.

•Använd ett lager mögel-resistent vattentät färg på ytan av betong väggen genom att rulla på färgen med en paint roller. Färgen är tjock och rullar på i ett lager. Överlappning varje stoke med 50 procent att säkerställa tillräcklig täckning.

Installera en avfuktare i källaren och ansluta en trädgårdsslang till avloppet på avfuktaren. Köra slangen till en golvbrunn eller på utsidan av byggnaden. Detta sänker luftfuktigheten och bidrar till att minska mögelsporer.