Hur man förhindrar mögel bildas på betongväggar

Mögel kan växa på verkligt någon yta, inklusive betongväggar. Betong kan vara särskilt sårbara eftersom dess yta fungerar som en svamp, svällning vatten inuti. Mögel växer bäst i fuktig och fuktiga områden. Överlägset är det viktigaste sättet att hålla mögel bildas på betongväggar att hålla den konkreta torrt.

Instruktioner

Förebyggande metoder

•Kontrollera för vattenläckage i rummet. Vattnet kan komma från olika källor, inklusive en läckande röret eller tvättmaskin. Åtgärda källan till läckan.

•Kontrollera utanför att se till att det finns fungerande dränering från byggnaden. Kontrollera att hängrännor inte är igensatta. Se till rännstenen stuprör gör vattenflödet bort från väggen. Inte overwater växter och gräs nära byggnaden. Se till att vatten inte bildar mot basen av utanför väggen. Tillämpa en cement sealer för att hindra vatten från att komma in i rummet.

• Håll den ren betongväggen. Skura det med en vatten och en rengöringslösning som behövs. Blanda 1/2 dl diskmedel för varje gallon vatten. Mögel behöver mat att leva, så att ta bort all smuts (eller skräp) begränsar dess tillväxt. Håll området runt väggen ren också.

•Occasionally desinficera väggen. Blanda 1 kopp blekmedel för varje gallon vatten. Skrubba blekmedel lösning in i väggen. Om tecken på mögel har börjat att bilda, skrubba betongen så hårt du kan för att ta bort mögel rötterna.

•Ta bort alla objekt i rummet som kan samla in fukt och ger en källa för mögel för att växa. Dessa omfattar böcker, tidningar, tidskrifter, mattor och mattor.

• Håll rummet så torr som möjligt. Använda en avfuktare eller installera en takfläkt. Ventilera rummet så gott du kan.

•För utanför betongväggar, Följ anvisningarna som visas i steg 2, 3 och 4. Exponera väggen så mycket solljus som möjligt genom att avlägsna eller skära ned trädet lemmar och buskar. Mögel växer bäst i skuggade områden.

•Consider tillämpar en kommersiell förebyggande av mögel (eller mögel-dödande) produkt att väggar som är särskilt utsatta för mögeltillväxt. Dessa produkter kan köpas på de flesta järnaffärer.

Tips & varningar

  • Attackera mögel i sina tidigaste stadier. Se till luft från en torktumlare korrekt flyter utanför. Luft från en torktumlare ökar luftfuktigheten.