Hur man förhindrar klistermärke buskar från växer genom ditt kedjelänk staket

Hur man förhindrar klistermärke buskar från växer genom ditt kedjelänk staket

En kedjelänk stängsel är effektiv på att hålla saker och hålla ditt husdjur och barn i, men den fungerar också som ett stöd för ogräs och buskar som växer nära det. Stängslet själv komplicerar borttagning eftersom du lätt kan nå rötterna till buskarna. Oavsett vilken typ av klistermärke buskar har du växer i din trädgård, kan ett stenkast döda dem och förhindra mer att växa in i din-kedjelänk staket.

Instruktioner

•Spray eventuella befintliga klistermärke buskar med förblandade glyfosat herbicid. Direkt bekämpningsmedlet endast på klistermärket buskarna, som det att döda alla plantera det kontakter. Spraya på en lugn dag så vinden inte bära bekämpningsmedlet till andra växter.

•Dra upp döda klistermärke buskarna efter några dagar, få så mycket av roten som möjligt. Bära handskar så du inte är petade av törnen.

•Kapa ut gräset under staketet med en spade. Ta bort gräs eller ogräs längs stängslet linjen och minst 6 inches från staketet att förhindra nya ogräs tillväxt nära struktur.

•Dig ner cirka 3 till 4 inches i området där du bort gräset att göra ett dike för kompost. Kompostmaterial visas inte någon framtida ogräs tillväxt.

•Placera landskap tyg i diket. Fäst den på plats med landskap staples.

•Pour en tunga kompost eller filler, som ärt grus, i diket. Vikten på materialet kommer att hålla den från att blåsa bort. Sprida materialet för att skapa ett jämnt lager under och runt området staket.