Hur man förhindrar glas fönster går sönder

En av de mest stressande delarna av bostadsägande är oroande om den potentiella skadan från inkräktare, olyckor och naturkatastrofer som orkaner och tornados. Kraftfulla stormar kan inte bara bryta glas, de kan också skicka skräp flyger in i ditt hem. Det är viktigt att du vidtar försiktighetsåtgärder för att förhindra glas fönster brott för säkerheten för din familj och goda i ditt hem.

Instruktioner

•Installera fönsterluckor utanför alla fönster. För bästa resultat, bör du kunna stänga dem från insidan. Stänga och låsa din fönsterluckor innan stormar till skydda din Fönstren. Detta är ett bra steg att ta för att förhindra inbrott när du är borta på semester, också.

•Buy och installera skyddande glas film på utsidan av din Fönstren. Denna tåliga, tunn och genomskinlig plast film kan hindra flygande föremål, regn och vind från sprickbildning eller krossat glas windows.

•Placera plywood ark utanför ditt fönster och hålla dem på plats med fönstret klipp. Fönstret klipp skydda glaset från regn och luftburna skräp utan behov av spikar eller skruvar.