Hur man förbereder utomhus rörisolering

Hur man förbereder utomhus rörisolering

Installera rörisolering är ett enkelt men ändå billigt sätt att spara energi. Även om det används vanligtvis i varmt vatten rören under våra hem, kan det också användas utomhus. Rörisolering kan hjälpa behåller värmen på rör som avslutas en solfångare, eller det kan användas med central luftkonditionering för att hålla avloppsrör från att frysa på vintern. Eftersom det har ett flertal program runt ditt hem, är det viktigt att veta hur att förbereda den för korrekt installation.

Instruktioner

•Measure alla synliga rörledningar från avfarten punkt fram till den punkt som det går in i ditt hem. Detta ger en grov uppskattning av hur mycket rörisolering som behövs.

•Placera en del av rörisolering över röret och glida den baklänges så det är tätt mot avfarten pipe peka (lämnar peel-bort limmet på plats).

•Håll den första delen av röret i position. Skala bort självhäftande vakten och börja pressa skumisolering på röret. Kontrollera att båda ändar helt täcker rördiametern, som de håller ihop.

•Upprepa proceduren tills alla av röret är täckt med rörisolering som det går in i hemmet. Använd din mattkniv för att göra några specialitet nedskärningar för utskjutande ventilens handtag. Gummi skumisolering är mycket flexibel och kan oftast böjas runt de flesta rät vinkel.

•Använd själv följa isolering wrap att helt täcka alla exponerade pipe. Detta kan också användas för att säkra varje möjligt svaga fläckar på hörn och justering nedskärningarna med din mattkniv.