Hur man förbereder nyplanterade träd för vintern

Du måste vattna din nya träd hela sommaren och såg dem växa. Nu som bladen förändras och faller av din nya gräsmatta funktioner, måste du förbereda dem för den kommande vintern. Möss, kaniner och andra skadedjur kan skada din nya träd och även döda dem. Men med några enkla steg, du kan hålla dina träd säkert hela vintern lång.

Instruktioner

•Ta bort de flesta av gamla kompostmaterial från runt trädet och kontrollera om Bon och andra indikationer på att möss och andra djur har varit runt trädet. Också ta bort alla ogräs som kanske har växt i kompostmaterial. Se till att använda arbetshandskar som möss och andra djur kan bära sjukdomar.

•Wrap trädet med plast träd röret att få så lågt till basen på trädet som möjligt. Om du använder träd wrap, se till att lägga på minst två lager och se till att wrap fördjupa upp stammen ca 3 till 4 fot.

•Next lägga den nya kompost runt basen av trädet fyller ut området. Med en guldklimp av kompost är att föredra och kommer att avskräcka möss och vols från häcka i kompostmaterial. Använda kompostmaterial generöst och kontrollera kompostmaterial omfattar träd slangen eller Vira ca tre inches upp stammen.

•Spray området med rådjur och mus myggmedel, att se till att slutföra ring området kompostmaterial. Om du bor i ett skogsområde med massor av rådjur aktivitet, kommer du vill spraya grenarna i trädet för att hålla rådjur från mumsa på den nya tillväxten och gnugga mot trädet. Om du bor i ett område med liten eller ingen rådjur befolkningen, bör sprutning basen vara tillräckligt. Du kan också spraya kanterna på din fastighet att avskräcka möss och kaniner kommer in.

• Det är viktigt i hela vintern för att övervaka de nya träd. Om du bor i ett område med massor av snöfall, se till att snön inte är tillräckligt hög för att medge att möss eller kaniner att nå avtäckta bark. I så fall kan du skotta snön från trädet nog att göra nå Barken omöjligt.

•Kom under vinterhalvåret, återanvända motbjudande, särskilt efter en liten islossning när smälter snö och is kunde tvätta ut några av doften. Cirka två till tre program under vintermånaderna handlar om normal i områden som får snöfall.

Tips & varningar

  • Nyckeln till att hålla dina träd säker under vintermånaderna är att hålla ett öga på dina planteringar. Se för spår, spillning eller andra indikationer att gnagare och kaniner har besökt din gård. Kolla basen av trädet regelbundet för att se om det finns några tecken att wrap har störts.
  • Med hjälp av rådjur och mus repellent under hela året är en bra idé. Som många djur, om möss och kaniner lär dig att din trädgård inte är ett vänligt ställe, kommer att de stanna borta.
  • Gnagare kan bära många sjukdomar så när avyttra ett gnagare bo i kompostmaterial, ta försiktighetsåtgärder, inklusive handskar och även en mask.