Hur man förbereder Aloe växter för vintern

Aloe växter har fantastiska helande egenskaper. De hjälper till att läka skärsår, skrubbsår och infektioner samt vara den gå-till behandlingen för solbränna. För dess helande egenskaper, lugnande aloe och unika letar du lämnar, många människor njuter av att ha anläggningen i huset eller planterade utanför. Det är en suckulent växt, 95% av de anläggningar som vatten. Därför kan det frysa lätt. För att hålla växten friska under svalare väder, se till att aloe växten inte dör under vintern.

Instruktioner

•Att säkerställa att aloe vera plantan överlever vintern, anläggningen skall krukväxt och förde inomhus (om det inte finns ett uppvärmt växthus där anläggningen kan leva). Starta med spade för att gräva ett dike runt basen av växten som nära anläggningen utan att skrapa med spaden.

•Grab växt fast på området strax nedanför bladen och dra upp, släppa den från marken med rötter intakt.

•Pour del av planteringsjord mix och kaktusar blanda i terracotta kruka, och blanda ihop. Lägg tillräckligt mix för att fylla lite mer än hälften av potten.

•Lägg till 2 koppar av sand och grus till blandningen (Använd 1 dl av varje om de potten och de är små) 2 koppar. Aloe behöver jord som kommer att rinna av väl, så pimpsten och perlite kan också läggas.

•Placera anläggningen i marken och lägga resten av blandningen i potten. Anläggningen är nu klar för den inomhus.

Tips & varningar

  • Accodring till www.thegardenhelper.com, växten blir vilande på vintern, och behöver lite vattning. "Tillåt jorden bli helt torr innan du ger växten en kopp eller två av vatten," tyder på webbplatsen.