Hur man flyttar stora krukor

Container trädgårdsskötsel med planters är ett sätt att växa prydnadsväxter och grönsaker i ett litet utrymme. Ofta stora krukor är nödvändigt för att tillgodose större växter rotsystem. Ibland är det nödvändigt att flytta stora krukor när rengöring eller flytta anläggningen för direkt solljus. Full planters är extremt tunga och kräver hjälp av en hjälpare och en glidande dolly. Stora krukor har bredare toppar än botten som kräver lite extra vägledning när du flyttar från en plats till en annan på Dollyn.

Instruktioner

•Placera en tvåhjuliga dolly på ena sidan av planter. Gå till den motsatta sidan av planter och ta upp i det nära på dolly sida.

•Dra upp mot dig, lyft botten på dolly sida 2 inches från marken. Be din hjälpare att glida skid av dolly under planter.

•Lägre planter försiktigt över dolly skid. Flytta över till ena sidan av Dollyn.

•Lift motsatt sida av planter upp som din hjälpare lutar Dollyn tillbaka. Håll planter som handledaren rullar Dollyn till den plats du vill planter. Håll trycket på planter mot Dollyn som du flyttar. Detta håller planter från deponering av dolly under sin egen vikt.

•Gå till sidan av planter mittemot dolly och guide planter ner som din hjälpare för Dollyn till en fullt upprätt läge. Lyft den dolly sidan av planter upp tillräckligt för att ta bort Dollyn från under planter.

Tips & varningar

  • Köpa plantageägare hjulen och placera planter på dem före fyllning med jord. Plantageägare hjulen ser liknande plattor med fyra hjul. Du kan placera en full plantageägare på plantageägare hjulen med hjälp av en hjälpare.