Hur man flyttar ett hus

Du kan älska ditt hem-- men inte i grannskapet. Kanske är det ett historiskt hus. Eller kanske din familj flyttar men du kan inte tåla för att lämna familjen hemma bakom. Oavsett din anledning, en flytt är möjligt men det är ett enormt arbete. Baserat på logistiken ensam, kan det vara skrämmande. Läs vidare för att lära sig att flytta ett hus.

Instruktioner

•Ta in i konto ditt hem specifikationer. Det kan väga flera ton. Om det är en fast struktur och notera det om är mer än en berättelse. Det blir någon skillnad i kostnad och svårighet för flytten.

•Bring i en strukturell specialist. Innan du fortsätter måste du se till huset kan hantera ett drag. Det blir en hel del påfrestningar på golvet reglarna. Detsamma gäller för husets stomme. Om det inte är strukturellt kan vara du kvar med en enorm reparation projekt efteråt.

•Consider kostnaden. Flytta ensam körs vanligtvis mellan $8,000 till $50.000. Detta innefattar inte koppla från verktyg eller annat extramaterial. Ta in flytta specialister att ge dig en uppskattning.

•Talk till din försäkringsagent och lokala zonindelning kontor. Du behöver alla papper gjort i förväg, för att se till att ditt drag är lagligt. Ta reda på vad försäkringen och bygga krav och få nödvändiga tillstånd.

•Hire entreprenörer att förbereda huset. Allt detta måste kopplas bort. Som innehåller VVS och ledningar. De måste också förbereda grunden och gips stöder. Du behöver besättningen att komma tillbaka när huset är flyttat återansluta allt.

•Map ut rutten. Utility företag kan behöva flytta kraftledningar ur vägen. När du har mappat ut, kontakta din allmännyttiga företag för ett kostnadsförslag.

•Kontakta en rörlig professionell. Detta är inte ett projekt för att lämna till nybörjare. Du behöver specialister med timmer och knektar, som vet hur man lyft och stöd huset. Det kommer sedan att bogseras till sin destination.

Tips & varningar

  • En professionell rörliga specialist kan rekommendera kvalificerade entreprenörer att hjälpa till med flytten.