Hur man flyttar en tvättmaskin i ett litet utrymme

Hur man flyttar en tvättmaskin i ett litet utrymme

Tvättmaskiner ligger i garderober, små alkover eller placeras i trånga utrymmen i källare kräver intrikata manövrerande när du behöver flytta dem. Om du behöver flytta din tvättmaskin från ett litet rum eller bara placera den på en annan plats för rengöring eller underhåll, kan du hantera uppgiften på egen hand genom att följa några enkla steg och med hjälp av en dolly.

Instruktioner

•Dra ut tvättmaskinen från eluttaget.

•Vrid av kallt och varmt vatten levererar ventiler och koppla slangarna från vales med ett par kanal lås. Dränera vatten från slangar i en hink att undvika att skapa ett våta golv. Även om du bara behöver flytta tvättmaskinen ett par fötter, bör du koppla bort den. Detta kommer att förhindra skador på tvättmaskinen och vatten linjer ifall du får slut på slack i slangarna.

•Lift dräneringsslangen ur avlopp slang röret monteras på väggen. Dräneringsslangen kommer inte ha vatten i den. Lyft upp locket på tvättmaskinen och placera i slutet av dräneringsslangen och ändarna av vattenslangar till insidan av brickan. Stäng locket för att förhindra att slangarna från att glida ut. Locket stängs inte hela vägen. Detta håller slangarna ur vägen, vilket ger dig några mindre saker att oroa sig när manövrering tvättmaskinen.

•För en tvåhjulig rörliga dolly under framsidan av tvättmaskinen. Drapera en handduk över framsidan av tvättmaskinen så den vilar mellan ansiktet av tvättmaskinen och Dollyn. Detta kommer att hålla dig från att fördärva färgen på tvättmaskinen. Vikten i en tvättmaskin är alltid mot baksidan. Använda en dolly med en spärrfunktion rem fäst vid den. Wrap ratchet bandet runt tvättmaskinen och dra åt den för att säkra tvättmaskinen till Dollyn. Användning av en dolly eliminerar behovet av en andra person som hjälper dig att lyfta maskinen. Detta hjälper i trånga kvartalen.

•Lutning Dollyn tillbaka och noggrant manöver tvättmaskinen till sin nya plats.