Hur man flyttar en byrå själv

Hur man flyttar en byrå själv

Om du behöver flytta en byrå till en annan plats i hemmet, är det inte alltid möjligt att ha någon hjälpa dig. Ifall du flyttar en byrå ensam, det finns olika resurser att använda så jobbet är lättare att slutföra och det finns en minskad risk för skador på dig själv. När du flyttar en byrå, är det viktigt att du gör det utan att skada möblerna själv eller omgivande väggar och golv i ditt hem.

Instruktioner

•Ta bort alla lådor från dresser att göra det lättare att flytta. Förenkla flytten genom att rensa bort något i vägen från dresser's nuvarande plats till den utsedda platsen.

•Täcka möblerna i en stor filt att skydda dresser som du använder en möbler dolly för att flytta objektet. Som täcker dresser med en filt också förhindrar skador på väggarna någon kontakt som du flyttar dresser till ett annat rum.

•Situate dresser på toppen möbler dolly. Se till att byrån centreras direkt på dolly att undvika det från att välta. Flytta upp trapporna, använda en tvåhjulig dolly och säkra dresser med tjocka remmar eller ett bungee rep att förhindra den från att falla ner för trappan under flytten.

•SLIP fyra möbler reglagen, utformad för att ge lätt i flytta möbler själv, under varje hörn av dresser om du flyttar det på samma nivå av hemmet. Använd skjutreglagen möbler på någon yta, inklusive matta, för att flytta en byrå utan att skada golvet.

•Transport dresser till ett annat rum med möbler dolly skjutreglagen, eller dra den tvåhjuliga dolly uppför trappan.

•Ta bort dresser från dolly eller reglagen i önskat område, och sedan ersätta lådorna.