Hur man fläns Mount befintliga konkreta

Hur man fläns Mount befintliga konkreta

Flänsar är vana att gå samman och delar av stålrör eller hålla en stilla röret på plats. Att säkra en fläns fäste till redan befintlig betong innebär installationen av betong skruvar, utformad för att hålla fast till betong. En pilot hål borras först i betong före installationen av skruven. När skruven är installerat på plats, måste det inte vara bort och ominstallerat på samma plats. Konkreta skruvarna kommer i olika diametrar och längder som passar olika projekt.

Instruktioner

•Placera flänsen montera på betongytan på den plats där den måste vara installerat. Placera spetsen på en svart tuschpenna genom den flänsen skruvhål, märkning den konkreta på undersidan. Ta bort flänsen från sin position.

•Sätt den lämpliga storlek murverk lite i en borrhammare chuck. En 3/16 tums diameter skruv kräver lite 5/32 diameter, och en 1/4 tums diameter skruv kräver lite 3/16 diameter. Diametern på konkreta skruven bestäms av storleken på den flänsen skruvhålen. Längden på skruv används måste vara 1 1 3/4 inches längre än tjockleken på flänsen. Om flänsen är 1/4 tum tjock i dess skruv hål platser, måste skruven används vara minst 1 1/4 inches lång.

•Dra borren chuck med chuck nyckeln och borren inställd på dess "hammer"-inställningen. Sätta på skyddsglasögon. Hålla borren och lite vinkelrätt mot betongytan. Borra genom betongen på varje markerade hål med längden på varje skruv, mindre tjockleken på flänsen på dess skruv hål platser.

•Ta bort alla betong damm från borrade hålen med en dammsugare. Placera flänsen över de borrade hålen. Infoga en konkret skruv för hand genom alla de fläns skruvhål i betongen. Dra åt varje skruv helt på plats med en hylsnyckel.

Tips & varningar

  • Hylsnycklar i allmänhet kommer i set. Använd lämplig storlek uttaget för att dra konkreta skruvarna på plats.