Hur man fläcken och tätning betong

Om ditt konkreta projekt är inomhus eller ut, det kommer att räcka längre och ser bättre ut om det är målat och förseglas. Fläckar kan göra ett betonggolv som ser bra ut. De kommer i en mängd färger och du kan sätta dem på i stort sett alla mönster du väljer. Tätningsmedel skydda betongen från smuts, vatten och kemikalier komma in i ytan. De skyddar också ytan från tung trafik bryta ner. Detta projekt tar lite tid men är väl värt ansträngningen.

Instruktioner

•Rengör betong. På din lokala hem förbättring butik kan du köpa en konkret renare. Sopa eller använda en shop vac och få all lös smuts första. Sedan använda ett konkret renare enligt tillverkarens anvisningar. För envis oljiga fläckar eller fläckar, Använd en stålborste med några av renare eller en liten avfettningsmedel direkt på plats. Du kan också använda en tråd borsttillbehöret till övningen om du har en. Spola med färskvatten och låt torka. Torktiden beror om du är inomhus eller ute i solen. Utomhus torktiden kan vara en timme, där inomhus torktid kan ta över en natt. Du kommer att kunna se det konkreta torrt. Se till att området är väl ventilerat och du bära skyddskläder, handskar och ansikte bär hela detta projekt.

•Använd sealer. Se till att du köper en sealer för betonggolv. Använd en pensel att gå in i hörn och runt ytterväggarna och sedan använda en medellång nap roller med en förlängning pol för att göra resten av golvet. Du behöver endast ett skikt med sealer, dock om golvet är mycket porös kan du behöva ett andra skikt. Läs tillverkarens anvisningar på torktid och följ alla anvisningar exakt. Det tar oftast flera timmar att torka.

•Stain betong. Du kan göra detta på många olika sätt. Det är alltid bäst att gå runt den yttre omkretsen och hörnen först med en pensel, men du kan få ganska kreativ på golvet själv. Du kan göra det snurra eller göra en checkerboard design eller du kan använda en spruta och spraya den på för en fin även kappa. Igen, kommer du att använda tunn rockera snarare än ett tjockt skikt. Mängden rockar beror på när du är nöjd med färgen.

•Stain och sigill på samma gång. Du kan köpa en fläck och sealer tillsammans. Det ger dig lite färg och skydd av sealer med ett steg. Den negativa sidan är, du inte kan kontrollera färgen. Med separata komponenter, kan du färga en rock för en ljus färg till några rockar för en mörkare färg. Du skulle använda fläcken och GRUNDPOLISH på samma sätt som sealer ensam.

Tips & varningar

  • För ny betong, måste det bota eller låta sitta i 3 till 4 veckor innan färgning.
  • Följ alla tillverkarens anvisningar helt eller du kan skada betongen.
  • Kontrollera alla områden du arbetar i är väl ventilerat och du täcka dig själv ordentligt.