Hur man fixar strippad Ikea-möbler

IKEA möbler kommer i ett brett spektrum av färger, texturer och stilar. Ibland, med slitage och olyckor, kan denna möbel bli fråntagen, utsätta kala skogen eller andra material under emalj och diverse utsmyckningar. Att veta hur man fixar bort Ikea möbler ger dig möjlighet att spara och hålla din favorit möbler så du behöver inte slänga ut dem och ersätta dem. Detta är också en miljövänlig uppgift, som du kan återanvända en befintlig bit av möbler för att förnya den.

Instruktioner

•Använd en grov-grade sandpapper till möbler för att ta bort resten av färgen från det hela bit. Helt enkelt måla över det är ett annat alternativ, men strippning delvis stripad möblerna lånar till en mjuk all-over konsistens.

Du kan hitta att omålade tonen av trä eller annat material kan vara snyggare än den målade produkten. Om så är fallet, polera det och njuta av.

•DAB en trasa i paint tunnare, eller terpentin och användning nedåtgående svepande rörelser tar man bort fläckar av beständig färg.

•Resurface bit av stripad Ikea möbler med ditt val av lack eller puts som överensstämmer med inomhus möbler. Du kan uttrycka din kreativitet här, eller välja för att återskapa det ursprungliga färg jobbet. Använda färger och läppglans som är godkända för det material du beläggningsarbeten.

•Let dina refinished Ikea möbler torka i ett väl ventilerat utrymme under 24 till 48 timmar, säkerställa att färgen är tillräckligt torrt för objektet som ska vara funktionell igen.