Hur man fixar Peeling möbler

Hur man fixar Peeling möbler

Peeling möbler såsom trästolar med lös och flisas färg eller träbord som fanér har blivit blåsor eller separerade kan mar hela utseendet på ett rum. Reparera peeling möbler själv och ta tid att förhindra framtida peeling genom att lägga primer som paint bas. Förstå hur peeling möbler frågor kommer att spara pengar och hjälper till att hålla dina möbler i god form i år.

Instruktioner

Färg

•Rengör det drabbade området med en fuktig svamp eller trasa för att ta bort smuts och sot.

•Ta bort alla flisas och peeling färg från möbler, använder en skrapning verktyg. Sand det drabbade området med sandpapper eller en sand svamp för att skapa en slät yta för primer och paint program.

•Använd ett lager primer till pjäsen som en bas för din färg, vilket också bidrar till att förhindra framtida peeling. Tillåta att primern torka i minst en timme innan tillämpa färgen i slät, även stroke.

Wood

•Scrape av torkade lim om fanér har lossnat från resten av möblerna, med en spackel. Försök inte att ta bort lim som är kopplad till faner själv eftersom detta kan potentiellt skada fanér. Om fanér har endast blåsor och är fortfarande kopplad till möbler, avstå från att försöka ta bort några torkade lim runt fanér att förhindra ytterligare skador.

•Använd snickarens lim till faner as well as möbler och tryck fast på fanér tillbaka på möblerna. Om fanér är fortfarande kopplad till möbler, använda en rakkniv kniv för att göra en liten skåra i fanér och använder en spruta som lim för att använda snickare lim mellan fanér och möbler. Tryck på fanér noga mot möbler att sprida limmet.

•Placera ett ark bakplåtspapper över blåsan följt av en platta träkloss eller tung bok att försegla faner till möbler och göra det möjligt att ställa in över natten. Använd en metall klämma för att hålla objektet vägt över fanér. Du kan behöva justera möbler lappa så vägda objektet stannar kvar på faner. Ta bort papper, vikt och klämma när limmet har botade.

Tips & varningar

  • Sköta peeling möbler färg i torrt väder bara.