Hur man fixar knäckt laminat

Hur man fixar knäckt laminat

Laminat bänkskivor spricka ibland över tiden. Byta ut en bänkskiva i laminat kan vara kostsamma och tidskrävande. Det innebär också att du inte kommer att kunna använda bänkskivan för ett tag. Om din laminat bänkskiva har endast en liten spricka, kan du enkelt reparera det genom att fylla det med en speciell förening. Du kan få denna produkt hem förbättring butiker för mindre än $20. Detta projekt tar bara några minuter och du kan genast använda din bänkskiva.

Instruktioner

•Använd spetsen på en mattkniv ta bort eventuellt skräp i sprickan. Skräp kan störa utseendet på laminat bänkskiva efter reparationen.

•Rengör sprickan med en speciell vätska som kommer med din laminat filler produkt. Lösningsmedlet tar bort skräp i sprickan och förbereder det för filler.

•Mix laminat filler produkten enligt tillverkarens anvisningar, om det behövs. Pressa produkten på en skrot bit laminat eller ett prov laminat chip och arbeta med en spackel tills det tjocknar.

Kulglass några av blandade laminat filler med ett kitt kniv och tryck på filler förening i sprickan.

•Dampen en trasa med renare lösningsmedel och torka bort överflödigt spackel sammansatt från laminat bänkskivan för att producera en slät yta.

Tips & varningar

  • För en mer permanent lösning, kan du ersätta laminat. Du måste ta bort din diskbänk och slipa gammal, sprucken laminat. Tillämpa kontakta cement på bänkskivan ytan och på baksidan av nya laminat och tryck det nya laminatet på plats. Använda en router för att skära hål i den nya laminatgolv för diskhon och andra armaturer. Tillåta filler torka enligt den sammansatta förpackningar riktningar.