Hur man fixar knäckt Kina med mjölk

En underbar uppsättning av Kina kan pågå i flera livstider om det vårdas korrekt. Många kvinnan håller deras Kina som en av sina mest värdefulla ägodelar, särskilt när den togs emot som en bröllopsgåva, eller för några andra mycket speciella tillfällen. När Kina blir trasig eller skadad, är den största boven oftast en person som har oavsiktligt sjunkit det, eller ett barn som slog det över från sin pinne. Det finns många typer av Kina städare och reparation krämer på marknaden idag, men de flesta ens komma inte i närheten vad de påstår. Om du har några spruckna Kina som du hoppas du kan eventuellt spara, prova att använda mjölk. Det är billigt och det finns inga giftiga kemikalier, så du behöver inte bära handskar eller oroa andas in rök.

Instruktioner

•Placera bit av Kina i en stor matlagning pan eller skål. Var försiktig när du ställa in den i pannan, eftersom vissa Kina kan vara spröd om det är mycket gamla.

•Pour mjölk över Kina bit så att den är helt täckt. Återigen, gå långsamt och inte bara dumpa mjölk i stora mängder på en gång. Häll det försiktigt tills toppen av Kina är nedsänkt.

•Heat pannan på spisen tills mjölken börjar koka. När mjölken kokar, Stäng värmen ner till en sjuda. Låt Kina sjuda i mjölken för ungefär en timme.

•Let mjölk svalna helt innan du tar bort till Kina. Ta bort pannan från värmen och låt det sitta bort av värmen i en halvtimme. Sprickorna bör ha reparerat, förutsatt att de inte var stor till att börja med.

Tips & varningar

  • Det spelar ingen roll vilken sorts mjölk används; skumma, 1 procent eller helfet mjölk kommer att fungera. Kom ihåg att detta bör fungera för mindre sprickor, inte enorm, gapande hål. Mjölk fungerar som ett bindemedel; Det kommer att hjälpa samla sprickan, men det kommer inte att fixa hål
  • Flytta inte till Kina från mjölken tills den har svalnat.