Hur man fixar ett telefonjack

Telefonuttag är otroligt tålig delar av utrustning som kan ta år av övergrepp och fortfarande fungerar alldeles utmärkt. Dock kan det komma en tid när du plocka upp luren bara att höra döda luft. Om du har glömt att betala telefonräkningen, är oddsen att ditt telefonjack kan ha framkallade slutligen ett problem. Oroa dig inte, om fastställande av ett telefonjack är vanligtvis en av de enklaste självläkande jobb i huset och här är hur man gör.

Instruktioner

•Den första du bör göra är kontrollera sladden på telefonen (om den har en) och se till att kontakten är ordentligt ansluten till luren som bas. Om det är allt bra och du har fortfarande ingen kopplingston, så kolla de andra telefonerna i ditt hem för att se om de också är döda. Om du har en annan telefon som fungerar, prova att ansluta telefonen som inte fungerar i det uttaget att se till att telefonen inte är bruten. Om det blir en kopplingston, då vet du telefonen är OK. Om alla telefoner utan urtavlan toner, är det en större fråga.

•Back på telefonjacket som inte fungerar, ta bort sladden från telefonjacket och titta inuti terminalen. Kontrollera kablarna som gör kontakt med telefonsladden och se om någon ser böjda ur form eller skadade. Om en tråd ser böjda eller ur position, Använd needlenose tång att försöka böja den tillbaka i position. Anslut telefonen tillbaka in och kolla för kopplingstonen.

•Ta bort telefonjacket täckskylt. På baksidan av plattan, bör du se där telefonen kablar är anslutna till terminal skruvarna. Vanligtvis finns det fyra olika färger av ledningar - röd, grön, svart och gul. Kontrollera varje skruv terminalerna och se till att de är alla snäva och att kablarna är skyddade under dem.

•Eftersom telefon tråd är mycket tunt, det kan ibland bryta på skruven. Kontrollera varje ledare att se till att det inte är trasigt. Om du hittar en som är, lossa dess skruven och ta bort den trasiga bit tråd. Använd sedan den minsta skåran på strippor att ta bort ett nytt avsnitt av isolering från kabeln. Wrap utsatta kabeln runt terminal skruven och dra åt. Vara försiktig inte till hårt eller den nya kabeln kan fäst alltför!

•Se kontrollera varje skruv terminal har lämpligt färgade kabeln ansluten till den. Innan du stänger allt tillbaka upp, ansluta telefonen till kontakten och kolla efter uppringningstonen. Om du gör, nära allt tillbaka upp. Om det finns fortfarande ingen kopplingston, kan då problemet vara där den telefonlinjen viker av från det huvudsakligt fodrar.

•Om du vill felsöka, kommer ni att hitta där det huvudsakligt fodrar förgrena sig ut inne i ditt hem. När du hittar den, kolla alla ledningar, terminaler och anslutningar för att kontrollera att ingenting är löst eller trasiga. Om allt ser bra ut, och du har fortfarande ingen kopplingston, kan det finnas en paus i raden någonstans. Du kan välja att själv köra en ny rad eller har en professionell gör jobbet för dig.