Hur man fixar ett surrande Dimmer ljus

Dimmer växlar kan installeras i stället för konventionella väggströmbrytare ge villaägare mer kontroll över rummens atmosfär. Lätta dimmer finns i en mängd olika stilar, som en dimmer knopp eller en slider switch. Oavsett vilken typ av dimmer installerad, är en vanligaste klagomålet att den växlar eller lampor avger ett surrande ljud efter installation. Även om det surrande ljudet kan oroa sig husägare, är fastställa det en enkel uppgift.

Instruktioner

•Vrid av ljuset, om det är för närvarande på, och tillåta den lampa att kyla ner.

•Ta bort glödlampan från ljus och ersätta den med en lägre watt glödlampa. Vissa dimrar avge ett surrande ljud när glödlampor är nära den maximala effekt för dimmer, som anges på dimmer förpackningen. Detta gäller särskilt i fixturer med flera lampor. Byta ut alla glödlampor med en lägre watt slutar ofta det surrande ljudet.

•Vrid ljuset tillbaka på och sedan justera växeln dimmer för att se om den surrande har slutat. Om surrande är kvar, krävs ytterligare felsökning.

•Vrid ljuset av, ta bort glödlampan och infoga en grov service lampa. Detta är en tåligare lampa som ofta används i apparater och tunga arbete ljus. Glödtråden i grov service lampor vibrerar inte, vilket ibland kan orsaka surrande ljud. Om du inte hittar en grov service lampa, kan du ersätta en 130-V glödlampa.

•Vrid ljuset tillbaka vidare för att se om det surrande ljudet är borta.

•Sätt tillbaka dimmer med en högre kvalitet enhet som innehåller ett LC filter om lägre wattal glödlampor och grov service lökar inte fixar det surrande ljudet. "L" står för induktans och "C" står för kapacitans; men vill förpackningen på dimmer helt enkelt säga "LC filter."

Tips & varningar

  • Du kan köpa grov service lökar och 130-V glödlampor på hem förbättring, hårdvara och automotive leverans butiker.