Hur man fixar ett hål i sammansatta trall

Hur man fixar ett hål i sammansatta trall

Kompositmaterial är en underbar, lättskött alternativ för däck och verandor. Hållbarhet och färg alternativen är bara två skäl varför fler och fler husägare väljer komposit över den traditionella trä. Komposit är dyrare på framsidan men lönar sig snabbt som ingen färgning eller andra kostsamma underhåll krävs. Komposit kan dock ibland bli skadade. Att veta hur man korrekt hantera reparationer kommer att hjälpa till att behålla sin skönhet och funktion.

Instruktioner

•Ta bort alla fläckar med en scrub pensel och rengöring lösning rekommenderas av tillverkaren. Varje märke av sammansatta prydnad kräver olika rengöringsmedel. Skrubba bort fläckarna och skölj ordentligt. Tillåta sammansatta styrelser att torka innan ytterligare reparationer.

•Dra eller ersätta någon prydnad skruvar eller spikar som har lossnat över tiden med en makt skruvmejsel och hammare.

•Sand några små repor eller urgröpningar i styrelser med en fine-grade sandpapper. Märkena kommer att minska men inte helt tas bort om skadan är för djupt. I så fall ta bort styrelsen och vänder det över. Flytta och säkra styrelsen att däck, att ta bort någon tillverkare varumärken med rengöringsmedel.

• Fyll små hål, med en spackel, med en blandning av fina sammansatt styrelse spån och silikon täta. Konsekvens av blandningen bör vara tillräckligt tjock för att det inte kommer att sippra ut ur botten av hålet. Matcha färgen på täta till däck styrelserna. Låt torka helt innan du går på ytan av däck.

•Ta bort och Ersätt alla styrelser som har lidit stor skada eller har hål större än 1/2-tums diameter. Följ sammansatta tillverkarens installation rekommendationer för att säkra styrelser på däck ytan.