Hur man fixar ett hål i en ovan jord Pool Liner

Hur man fixar ett hål i en ovan jord Pool Liner

Ovan jord pooler är ofta gjorda av plast eller metall ramar och exteriörer med en tjock plast eller gummi foder på insidan att hålla vattnet i. Men plasten är mottagliga för små revor och hål på grund av husdjur, vassa föremål eller skräp i poolen. Lyckligtvis för många små läckor kan du reparera dem själv och undvika att behöva byta ut hela pool liner. Måste du hitta läckan, dränera vatten och försiktigt anbringa en patch för att blockera vatten från hålet.

Instruktioner

•Ta bort alla poster från poolen som pool leksaker, flytande stolar och klor av automater. Häll lite karamellfärg i poolen och titta noga på var Livsmedelsfärgämnen går. Färgen kommer att flytta med vattenflödet och gå ut genom läckan lämnar vissa färg på plats av läckan.

•Sätt i ena änden av en slang in i poolen så att 6 inches av slangen är direkt i poolen med öppningen nedåt. Gör detta snabbt. Ta den andra änden av slangen och snabbt drapera det över kanten av poolen och låg överskott slangen platt på marken. Vattnet börjar långsamt rinna ur slangen. När vattennivån i poolen understiger läckan, ta bort slangen. Om din swimmingpool pump har en omvänd "avlopp" switch, kan du hoppa över slangen, koppla ena änden av pumpens återcirkulation slang, växla "rinna" och låta pumpen för att göra jobbet.

•Kapa en bit pool liner eller pool liner patch ungefär två inches större än den läcka hål själv i en rund form. Klipp inte det i en kvadrat eller rektangel som detta kommer att skapa kanter som enkelt kunde få dras av simmare eller vatten flöde.

•Torka ner området runt hålet med en trasa för att torka bort smuts och sot. Säkerställa liner runt hålet är torr.

•Använd pool liner lim till hål, liner runt hålet och patchen själv.

 rad upp plåstret så att hålet är helt täckt och plåstret sträcker sig bortom hålet och överlappar befintliga liner. Fast tryck och håll plåstret på plats i några minuter. Försiktigt jämna ut kanterna på plåstret med fingret tills ordentligt på plats.

•Tillåt plåstret limma torrt över natten innan återfyllning poolvattnet.

Tips & varningar

  • Hålla saxen från pool liner i poolen kan orsaka oavsiktlig piercing i slemhinnan.