Hur man fixar ett burspråk som inte stängs tätt

Hur man fixar ett burspråk som inte stängs tätt

Se till att du är sista ett burspråk tätt innan man fokuserar på fastställande det. Burspråk kommer i både casement och dubbel-hängde alternativ och stänga eller låsa annorlunda. Om fönstret fortfarande inte stängs ordentligt, göra justera och skärpning delar eller rengöring windows det försegla lättare. Med tiden som fönstret lägger sig, dess maskinvara lossar och fönstret fungera inte så smidigt. Smuts kan fastna längs ramen och kan förhindra fönstret från att stänga helt.

Instruktioner

•Öppna lås fullt på fönstret. Tryck ner ett dubbel - hung fönster eller flytta veven på ett Sidohängt fönster fönster dra den i. När du håller ner ner fönstret eller efter att ha flyttat veven tills det tar stopp, stängt push lås.

•Dra skruvarna på alla fönster hårdvara, inklusive lås och startveven.

•Installera justering skäret, ofta från fönstret tillverkaren. Skären är avsedda att installeras om fönstret inte stängs ordentligt efter ett hem högryggad träsoffa. Tillverkare eller återförsäljare kan ge exakta instruktioner om hur du installerar skäret. Det finns ibland på nedre gångjärnet och när installerat, justerar skärp.

•Öppna fönstret helt. Ren längs sidorna och undersidan ramen med en trasa fuktad med varmt vatten och några droppar av en mild flytande tvål. Torka ramen ordentligt innan du stänger fönstret.

•Look inom och utanför fönstret bay för alla flyttbara paneler. De flesta burspråk hålls upp av kablar eller ett annat stöd. Om du tar bort paneler, är en skruv och mutter oftast placerat under. Aktivera muttern för att höja fönstret om ramen hängande. Placera en nivå på toppen av fönstret och hålla justera fönstret tills det är nivå. Bara justera sidan av fönstret där det inte visas nivå.