Hur man fixar ett ångstrykjärn

Fixa din ångstrykjärn genom att ta itu med problem de flesta ångstrykjärn tillverkare disposition kan uppstå. Dessa tillverkare ger riktlinjer om hur man löser dessa problem. De rekommenderar inte demontera din ångstrykjärn; Detta kan inte garantin eller orsaka skador går att reparera. Om du inte kan lösa problemet på egen hand, kontakta tillverkaren direkt för hjälp.

Instruktioner

•Pour vatten från behållaren till en diskbänk och Ersätt med kranvatten. Med hjälp av destillerat eller avhärdat vatten kan orsaka järnet att läcka.

•Heat stryka tillräckligt innan du använder; Använd inte tills indikatorlampan stänger av eller sätter på, beroende på modell. Med järn innan den är klar kan orsaka järnet ska fungera korrekt.

•Shake järn och tillbaka ett par gånger om järnet inte fungerar, men är påslagen och ansluten. Din ångstrykjärn kan ha en "auto-off"-funktion som stänger av efter det sitter under en tid.

•Starta kontrollen steam högre om funktionen ånga inte fungerar. Du kan ha angett inställningen för låg för att producera tillräckliga ånga.

•Vrid ånga styra fram och tillbaka mellan högsta och lägsta inställningarna ett par gånger för att rensa eventuella blockeringar om funktionen ånga fortsätter inte att fungera.