Hur man fixar en väggplatta till en vägg

Hur man fixar en väggplatta till en vägg

Dekorativa vägg-hängande plattor kan lägga ett tilltalande estetiskt utseende till ditt hem och skapa ett syfte för alla de plattor som är för känslig eller dyrt att äta av. Bild hängare används främst för att fästa plattor eller bilder på väggarna gjorda av gips. De har en liten krok med en spik går genom huvudet som matar in i gips i 45 graders vinkel, och det är inte nödvändigt att hitta en väggregel. De kommer i olika storlekar som stöder olika vägda objekt, även för plåtar en 10-lb. bärande bild hängare är mer än tillräckligt stark.

Instruktioner

•Sätt en fjäderbelastade plattan hängare på ryggen och sidan av väggplattan. Denna hängare har två krokar på varje ände som passar runt den övre kanten av plattan. Placera två krokar på ena änden slutet av galgen runt plattan kanten och sedan dra de två krokarna i andra änden av galgen så att de passar runt nedre kanten av plattan.

•Mark plats på väggen där du vill hänga plattan, med en blyertspenna. Hålla bild hängare mot väggen så att dess spik spets vilar rätt över märket. Hammare spik hela vägen in i väggen--det kommer naturligt in väggen i 45 graders vinkel.

•Rest fjäderbelastade plattan galgen på bild hängare kroken, att se till att plattan hänger nivå på väggen.

Tips & varningar

  • När du bifogar den fjäderbelastade plattan hanger till plattan, kommer källorna i mitten av plattan hanger att utvidgas när du placerar de sista två krokarna runt plattan kanten. Var försiktig att plattan inte nafsa tillbaka under påfrestningen av våren, eftersom detta kan göra du släppa plattan.