Hur man fixar en uteplats paraply

Hur man fixar en uteplats paraply

Uteplatsen paraplyer är utmärkt för både skugga och skönhet till områden utomhus. Tyvärr, är det inte oftast en fråga om, men när en stark vindpust kommer att störta paraply och skicka den kraschar till marken, skadar revbenen--länge trä eller metall stavar som håller formen paraply och hålla upp locket till kapellet--i processen. Inte kasta paraply om detta händer dig. Reparera det själv, och du kan göra ditt paraply starkare än den var när den var ny.

Instruktioner

•Ställ in två trasiga eller spruckna bitar av paraply arm tillsammans i deras ursprungliga konfiguration och bond dem tillsammans, med trälim för trä paraply revben och JB weld för metall revben. Låt bond att torka helt.

•Håll två stycken ordentligt och vira det reparerade området med Gorilla tejp. Inslagning arm paraply, inte med tejp under spänning.

•Välj en slangklämma av lämplig storlek för att passa över diametern på ditt paraply rib. Öppna klämman och placera den direkt över pausen, ovanpå tejpen. Dra åt klämma ner tätt, men inte så hårt att du skadar rib ytterligare.

•Se ytterligare tre till fyra radbryts runt klämman med Gorilla tejp så att den täcks helt.

•Paint bandet i en färg som matchar revben av paraply.