Hur man fixar en läcka runt skorsten

Hur man fixar en läcka runt skorsten

För att åtgärda en läcka runt skorsten, måste du veta var läckan kommer från. En korrekt diagnos av problemet kan hjälpa dig att göra det mest förnuftiga och minst kostsamma beslutet om hur man fixar det. Skorstenen läckor kan orsakas av en mängd olika orsaker. I fall där tak är felaktig, kan det endast finnas att läckan kommer från skorstenen. Vatten är långlivade och kan resa sido från peka av läckage innan den visas inne i ditt hem.

Instruktioner

•Inspect skorstenen noga för att hitta platser där vatten kan på väg in. Leta efter sprickor i skorsten cap, i morteln mellan tegel, murbruk eller tegel, lös blinkande runt basen av skorstenen och skadade bältros i området i skorstenen saknas. Titta ner skorstenen med en ficklampa för att kontrollera skicket på skorstenen liner.

•PRY off blinkande, om det är problemet, med en platt skruvmejsel. Den övre kanten av skorstenen blinkande ställs in murbruk mellan blocken så var försiktig att inte skada någon tegelstenar när du gör detta.

•Använd takläggning tjära på leden mellan tegelstenarna där skorstenen blinkande var sedan infoga skorstenen blinkande i leden.

•Använd takläggning tjära på leden mellan blinkande och skorsten tegel hela vägen runt skorstenen.

•Sätt tillbaka bältros i närheten av skorstenen försämras eller visar tecken på vattenskador.