Hur man fixar en keramisk fontän

Om du har en keramisk fontän i din trädgård eller inne i ditt hem och ett chip inträffar eller spricka former, kan du reparera den själv. Istället för att anställa en professionell att fixa chip eller spricka, kan du helt enkelt använda vissa vanliga keramiska reparation material till lapp fontänen. Detta reparation projekt är inte till skillnad från lapp en keramiska plattor eller keramiska bestick. Dina keramiska fontän kommer att fastställas inom ett par timmar.

Instruktioner

•Vrid av keramiska fontänen och torka det grundligt med handdukar att torka den, koncentrerar sig på chip eller spricka i keramik.

•Placera på gummihandskar och blöt en trasa med ammoniak. Kraftfullt Gnid ammoniak till chip eller spricka att rengöra det, som gör den patch bond bättre. Låt ammoniaken avdunstar av fontänen.

• Håll en plast spackel kniv i ena handen och klämma keramiska epoxi på bladet. Köra den plast spackel över chip eller spricka på keramiska fontänen, fylla sprickan eller chip med keramiska epoxi. Lämna den epoxi bota och torka i cirka åtta timmar.

•Montera sand keramiska plåstret med 120-slippapper att spola och bättre döljer plåstret. Torka bort damm med en tack duk en gång slipas slät.

•Pour vissa aceton på en ren trasa och torka keramiska plåstret att rengöra den och redo för efterbehandling. Lämna Acetonen att avdunsta för tio till 15 minuter.

•Spray på en ljus, jämnt skikt keramiska fordonsreparationslackering spray en gång aceton avdunstat helt för att avsluta. Kan 24 timmar för sprayen torka innan du slår vatten på din fontän.