Hur man fixar en igensatt sopor utan en rörmokare hjälp

Hur man fixar en igensatt sopor utan en rörmokare hjälp

En sopor gör processen kort av avfall livsmedel som grönsaker, som det lätt slipar till en massa som kan tas bort med avloppsvatten. Ibland, dock finner något sin väg till förfogande som inte ska vara där, som ett ben, en bit plast eller ens en twist slips. Om omhändertagande inte kan slipa det, kan det bli fast i pumphjulet och sylt mekanismen. Inte kunna se skyldige betyder inte att du måste plocka isär till förfogande för att ta bort den.

Instruktioner

•Vrid av deponering och lysa en ficklampa i öppningen. Om du kan se hindret, nå i och dra ut. När det har tagits bort, slå på vattnet och försök till förfogande igen.

•Sätt en kvast hantera i avloppet öppningen och tryck den mot pumphjulen. Om en bit ben eller plast fastnat, kan styrkan av kvasten vara tillräckligt för att bryta den. Om du kan flytta impellrar med kvast handtaget, ta bort handtaget och bortskaffande.

•Tryck på röda reset-knappen på framsidan av deponering kan under diskbänken om deponering inte svarar när du slår på strömbrytaren.

•Climb under diskbänken och infoga en 1/4-tums insexnyckel i uttaget på undersidan av deponering kan. Vrid nyckeln medurs och moturs. Om Fläkthjulen flyttar även en liten mängd, försök till förfogande. Flytta Fläkthjulen stegvis kommer vanligtvis lossa sylt nog för deponering för att utveckla tillräckligt start vridmoment att fungera.

Tips & varningar

  • En ny avyttring kommer med en insexnyckel som passar sin sockel. Det är en bra idé att förvara nyckeln på en säker plats nära till förfogande.
  • Aldrig in något som du håller på, som en kvast handtag, till en sopor medan den är igång.
  • Kör inte ben, gummi, plast, metall, gummi, glas eller trådiga avfall som majs skal genom en avyttring. De kommer jam mekanismen och kan skada den. Kontrollera din instruktionsbok innan du kör kaffesump genom den.