Hur man fixar en frostsäker gården brandpost

Att upprätthålla din frostsäker gården brandpost spelar en viktig roll i att säkerställa det har lång livslängd. En läckande hydrant kan ta attributet "frost-proof" av en frostsäker brandpost i ekvationen, så enkelt att de ovan jord delarna av brandpost att frysa och även brast i kallt väder. Reparera brandpost är en relativt enkel uppgift som bara tar några minuter och några smärre svett kapital att utföra.

Instruktioner

•Shut av huvudsakligt bevattnar källan innan reparation brandpost. Aktivera brandpost och tillåta något vatten att rinna ut.

•Använd en liberal belopp av penetrerande smörjmedel på leden mellan huvudet montering av brandpost och riser röret. Placera en rörtång med breaker bar på huvudet församlingen och en annan på riser röret.

•Håll skiftnyckel på riser pipe fast samtidigt utnyttja huvudet församlingen moturs av röret. Om huvudet församlingen vägrar att vika, lägga till penetrerande smörjmedel i leden och låt den för 15 till 30 minuter, och sedan försöker ta bort församlingen igen.

•Dra connector rod av riser röret. Skruva loss den gamla kolven av connector rod. Skruva den nya kolven på staven och sätt in den i riser röret.

•Använd en liten mängd silikonfett på gängorna på toppen av riser röret. Tråd huvud montering på stamledning röret för hand och sedan använda den två pipe nycklar för att skruva huvudet församlingen fast på röret.

•Readjust kasta av operativa handtaget med en kombination skiftnyckel. Kolven bör engagera sig fullt ut ventilhuset i botten för riseren när du trycker på handtaget till stängt läge.

•Aktivera den huvudsakliga vattentäkt. Observera brandpost för läckor medan den är stängd. Öppna brandpost och leta efter läckor nära leden mellan huvudet församlingen och riser pipe, liksom inom andra områden av brandpost.