Hur man fixar en dusch avlopp med stående vatten

Hur man fixar en dusch avlopp med stående vatten

Dusch avlopp täppa som folk tvättar tvål, schampo, hår och annat skräp i avloppet på regelbunden basis. Några av skräp som spolas ner i avloppet samlar på väggarna i avloppet kroppen eller stuprör. Skräp bygger så småningom till den punkt att vattnet inte längre kan flöda genom avloppet kroppen och stuprör, leder till stående vatten i duschen. Du kan behöva anställa flera metoder för att ta bort täppa i dusch avlopp.

Instruktioner

•Ta bort skruven som håller avloppet täcka på plats och lyft bort avloppet. Når in i avloppet med en par av vass tång eller en kabel hängare att dra ut eventuellt skräp som sitter i avloppet kroppen eller början av stuprör.

•Pour en halv en kopp bakpulver ner igensatt dusch avlopp och låt den nöja sig med fem minuter. Häll en halv en kopp ättika i avloppet och omedelbart stoppa en våt trasa i avloppet öppningen. Låt i avloppet ska sitta med bakpulver och vinäger kombination inne i två timmar.

•Ta bort rag och kör varmt vatten i avloppet att avgöra om det fortfarande är ansluten.

•Tryck på en kolv cup över avloppet öppna om det fortfarande är ansluten. Pumpa på kolven handtaget hårt upp och ner minst 20 gånger samtidigt hålla koppen stadigt på plats över avloppet öppning.

•Feed kabel för en hand avlopp orm i avloppet dusch när du snurrar ormens vevarmen medurs. När du känner dig ormen passera genom täppa eller i duschen svängda Plås delen av röret, aktivera veven moturs när du drar ormen ur dusch avlopp. Spola med varmt vatten i två minuter för att bryta upp alla rester av täppa.