Hur man fixar en droppande kran på ett bubbelbadkar

Oavsett om din kran är ett bubbelbadkar eller standard badkar, är fastställande kranen samma process. Om din bubbelpool badkar kran läcker, kan det leda till svamp eller mögel som växer nära avloppet. Patronbyte vanligtvis stannar läckan, och det tar inte mycket tid. Om du har några grundläggande renovering kompetens och vilja att göra det, tar detta projekt bara ca 30 minuter av din tid.

Instruktioner

•Vrid vattnet ventiler till "off" eller stängt läge.

•Var handtaget till kranen av genom att ta ut den lilla skruven på toppen av handtaget. Detta är ofta täckt av ett litet plastlock. Ta bara bort det och komma åt skruven. Observera att skruven på några kranar, ligger längs sidan nära basen på handtaget.

•Dra av handtaget för hand. Leta efter antingen ett behållande klipp i sidan av kranen huvudet eller en mutter som säkrar patronen i kranen fixtur. Dra klippet ut med spetsen på en skruvmejsel eller tång och lossa muttern med kanal-lås tång.

Om det finns en andra mutter eller bricka, ta bort detta också. Var noga med att ta bort alla handtag adaptrar och patron skruvar som gäller till din kran. Konsultera din instruktionsbok för exakta instruktioner som gäller.

•Ta bort patronen genom att dra ut. Använd tång för att förstå stammen av kassetten om det inte kommer att dra ut för hand. Kassetten med en ny från din reparationssats.

•Montera kranen genom att ersätta brickor, patron mutter och adaptrar. Sätt tillbaka handtaget, slå på vatten och testa kranen.