Hur man fixar en dålig lack på en ståldörr

En dörr är ofta det första folk märker i rummet. Om det är målat slarvigt, som har en tendens att göra hela utrymmet visas slarvig och ovårdade också. Lösningen är i en "lösning".

Instruktioner

•Placera på dina handskar och samla ditt material. Arbeta i ett väl ventilerat utrymme om du använder en kemiskt baserade färgborttagningsmedel. Det är bättre att arbeta i varm (inte varmt), torrt väder, eftersom detta kommer att ge de bästa resultaten. Öppna färgborttagningsmedel och häll en liten till medelstor belopp i paint facket.

•Coat målade hela området, inklusive golvet under dörren. Applicera färgborttagningsmedel i lager, och oroa dig inte om droppar eller få det på perfekt. Gälla så mycket färg tunnare lika frikostigt som du kan, som täcker hela färgen.

•Vänta tills färgen tunnare för att arbeta. Inte Tillåt den att torka. Du vet att det är redo att skrapa när du ser stål showen genom färg, som det smular och lockar och äts av lösningen.Skrapa bort färgen. Det spelar ingen roll vilken riktning du skrapa. Det blir förmodligen några färg fläckar kvar på dörren i vissa områden. Upprepa steg 1-3 tills färgen har tagits bort fullständigt.

•Wash dörren med mild tvål och vatten. Använda scrub pensel för att få i spåren. Vatten kommer inte att skapa skadliga ångor när det blandas med färgborttagningsmedel. Använd inte någon annan typ av rengöringsmedel, eftersom det skulle skapa en dödligt skadliga gas som kan skada dig (blekmedel eller ammoniak).

•Efter dörren är torr och ren, är det dags att måla. Håll golvet täckt och band av sidorna och trimma. Använd en liten mängd färg när tillämpa det på din dörr, och kom ihåg att du alltid kan lägga mer färg men inte mindre. Använda långsam, slät och även måla linjer. Låt färgen torka.

Tips & varningar

  • Ta din tid och gör det rätt första gången, eftersom det sparar du tid och pengar i det långa loppet.
  • Du kan bära en mask om du vill när du arbetar med färgen tunnare, men vissa entreprenörer hävdar att detta fällor rök och gör det värre när andas in det i lungorna. Ta pauser om du känner dig yr när som helst.