Hur man fixar en bruten fåfänga dörr

Hur man fixar en bruten fåfänga dörr

Ett badrum fåfänga dörren får en hel del slitage över tid. Det kan öppnas och stängas flera gånger på bara en dag. Med denna typ av tung användning är det inte konstigt att en fåfänga dörr kan få bruten. Oftast arbetar ett gångjärn sig lös, orsakar dörren att bli ogjort. Detta problem kan lösas med minimal ansträngning.

Instruktioner

•Ta bort dörren genom att ta bort gångjärnen från fåfänga ramen, med en skruvmejsel.

•Sätt dörren på en plan yta när du har tagit bort gångjärnen från fåfänga ramen. Ta bort skruvarna hålla gångjärnen till dörren.

•Flytta gångjärnen något över eller under deras ursprungliga position. Flytta dem bara ungefär en fjärdedel av en tum. Målet är att ha massivt trä när du sätter skruvarna så att de kommer att hålla. Säkra gångjärnen i deras nya platser, med hjälp av skruvarna du tidigare tagit bort.

•Håll dörren till fåfänga ram, och se till att det är rak och ser även på ramen. Fäst den ram delen av gångjärn, med hjälp av skruvarna du tog bort när du tog bort dörren. Eftersom gångjärnen har flyttat, kommer att dörren vara lite högre eller lägre än det var. Se till att alla gångjärn skruvar är åtdragna.

•Upprepa hela förfarandet för andra dörren om fåfänga är en två-dörrars stil. Detta kommer att säkerställa att dörrarna hänger jämnt.