Hur man fixar en bruten dubbel-rutan fönster stomme

Hur man fixar en bruten dubbel-rutan fönster stomme

Dubbel-rutan fönster gör ditt hem mer energieffektiva genom att skydda det från utsidan väder. Arten av sigill på dubbel-rutan glas gör det nödvändigt att hålla dem i gott skick för maximal effektivitet. Den vanligaste frågan med trasiga ramar ligger i hörnet lederna i enkel - och dubbel-hängde windows. En lös gemensamt orsakar normalt det första problemet; våld kan också vara en bidragande faktor. Det bästa sättet att åtgärda problemet och se till att din fortsatta garanti är att installera ett byte skärp från window maker.

Instruktioner

•Lift eller bända fönstret skärp från botten av ram. lyfta förrän nederkanten är klart för tröskeln. Leta upp de två release fångsterna på toppen av fönstret skärp. Pressa dem genom att trycka på båda samtidigt mot mitten. Tryck tills fångsterna rensa sidan sidostycken.

•Lutning fönstret mot dig från toppen; släpp fångsterna när de är förbi sidostycken. Fortsätt luta ner toppen tills fönstret är platta ut från väggen.

•Shift ditt grepp åt sidan, och lyft upp kraftigt på en nedre hörnet. Detta kommer att lösgöra hinge PIN-koden. Gör samma sak på andra sidan, luta hörnet ända tills det är diagonal till första hörnet. Ta bort skärp från fönstret. Om problemet är i den lägre skärp, fortsätta till ersättande av bågen.

•Ta bort översta skärp. Dra eller bända det ner från toppen tills det framgår av rubriken ram, och du har tillräckligt utrymme ovanför att infoga dina händer. Leta upp fångsterna och tryck dem mot mitten. Luta fönstret ut och lyft på botten för att slutföra borttagningen.

•Sätt tillbaka topp skärp. Installera om nya bågen genom att infoga den nedre änden först lutas på en diagonal. Tryck på ett gångjärn stift in i spåret på SIDOPOST. Luta den andra sidan ner till göra den nedre hörnen även. Tryck ner fast att åter engagera gångjärnen.

•Lutning skärp upp. Tryck de övre fångsterna tills den är upprätt. Släppa fångsterna så att fönstret klickar på plats. Upprepa proceduren med de andra skärp om båda togs bort.