Hur man fixar en Attic läcka

Hur man fixar en Attic läcka

En vindsvåning läcka kan orsaka en hel del skador på ditt hus på kort tid. Vatten kan tränga igenom tak bältros när blinkande lossnar eller is dammar bygga nära takfoten, förhindrar att vatten rinner korrekt. Medan en ventilerad och isolerade vinden kommer att förhindra tak is dammar på vintern, kanske du att snabbt fixa en vinden läcka själv.

Instruktioner

•Kontrollera tak Dalarna, chef väggarna där taket möter en vertikal vägg, skorstenar och tak vents för skadad eller saknas blinkande. Dra upp den skadade blinkande. Spika ner nya blinkande med en hammare.

•Kontrollera taket för saknade eller sprucken bältros. Ta bort alla skadade bältros med en spade. Dra upp mättade takläggning kände. Kolla taket däck för naglar som har lossnat och skapat ett hål. Ersätta saknade naglarna. Undersök taket däck för ruttnade områden. Ta bort dem med en bärbara elektriska såg.

•Nail ner en ny bit av tak prydnad. Nagellack på nya taket filt och Lägg till ett extra lager av vattentät tak underlayment om det drabbade området är nära takfoten. Ersätta skadade bältros med nya. Ersätta några wet och ruttnande attic isolering med nya isoleringsmaterial.

•Söka en fläkt från inne på vinden på taket där isen dammar bildar att smälta dammarna och tillåter vatten att köra fritt i taket avloppsrännor. Öppna ett fönster på gaveln något för att hålla luften hunsade av fan cool.

• Fyll ett ben av ett par strumpbyxor med kalciumklorid is melter skapa en dam isbrytaren. Lägg strumpbyxor på taket över isen dammen. Hänga den ner i rännstenen tak att smälta isen och skapa en kanal som leder vatten i rännstenen.